Syksyn opetuksia ja esiintymisiä

Syksy vaikuttaa mukavan kiireiseltä. Uusi kirjani Paljon liikkuvia osia ilmestyy alkusyksystä, ja jos vanhat merkit pitävät paikkansa, senkin tiimoilta on luvassa kaikenlaista. Jatkan tietysti myös edellisen kirjani Niukkuuden maailmassa aiheiden käsittelyä luennoimalla ympäri Suomen.

Keskiviikkona 26.8. osallistun Helsingissä Tietokirja.fi -festivaalin keskusteluun aiheesta tietokirjailija ja sosiaalinen media (klo 15–16, sali 404, Tieteiden talo).

Syyskuussa alkaa Tampereen yliopistossa luentokurssini Luonnonresurssien tieto ja politiikka. Täyspitkällä 24 tuntia kestävällä kurssilla käydään läpi resurssin käsitettä, niukkuutta ja runsautta ja niiden moninaisia vaikutuksia yhteiskuntiin.

Pidän Kuvataideakatemiassa kahden päivän intensiivikurssin 17.–18.9. aiheesta Ympäristöajattelun perusteita.

Turun kirjamessuilla lauantaina 3.10. Ville Hytönen haastattelee minua uudesta kirjastani Paljon liikkuvia osia (Kuisti, 15.35–16.00).

Marraskuun alussa käyn neljän esiintymisen vierailulla Oulussa. Luvassa on neljä luentoa kirjani Niukkuuden maailmassa aiheista: kaksi yliopistolla, yksi Oulu-opiston tilaisuudessa ja yksi paikallisen luonnonsuojeluseuran järjestämänä. Yksityiskohtia myöhemmin.

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *